Ukázka z knihy Láska muže a ženy z pohledu duševních a duchovních sil

09.08.2013 13:43

Jestliže prožíváme lásku, hrozí jí stále dvojí nebezpečí. Jedno má původ v milujících samých. Je to neuvědomění si skutečnosti, že láska musí být stále živena. Živit lásku znamená mít radost z dávání, nikoliv z braní. Radost z dávání tkví v pomání ducha, v pomání jistoty boží spravedlnosti. Jistota nezná pocit nutnosti vážit, kdo více dává, kdo se více zaslouží. Jistota je "vidění" spravedlnosti a chuť "pracovat na vinici Páně". Milující je tu od toho, aby dával. Proto prostě existuje. Neboť nedávat znamená "nepracovat ve vinici Páně" (řečeno biblickými slovy), promrhávat čas. Dávání je pohonná směs lásky!

Při "dávání" existuje nebezpečí zvrhnutí do hmotného pojetí. Hlavním "dávaným" je "vyzařování" člověka to, jak přítomnost partnera působí na druhého. Každý již odpozoroval, jak se mění "duch" společnosti s příchodem a odchodem různých lidí. Jak příchod jednoho způsobí rozzáření, odchod druhého uvolnění. Způsob působení ve společnosti je hlavním "dáváním" každého. Proto dávat mohou i chudí - pokoj, lásku. O to větší účinek má chování milujících se k sobě navzájem. Hlavními dary jsou pocity porozumění, odpuštění, optimismu, jistoty pomoci v nesnázích, v neznalostech a mnoho jiných. Některé z těchto vlastností jsou vyslovitelné, jiné není možno ani pojmenovat, protože jde o podvědomé převody" vibrací", vzájemné ovlivnění svých zářivých těl duše. Největším darem je pocit doplnění, radost ze zažití Pravdy v jedné úrovni bytí, která je důsledkem aktu lásky ve vůli boží. Toto zažití Pravdy v jedné úrovni automaticky vyvolává touhu po Pravdě celé, po ráji.

Druhým nebezpečím pro lásku jsou vědomé i podvědomé astrální bioplazmatické a mentální útoky druhých lidí vůči milujícím se. Vycházejí z lidí, kteří upadli do moci temného. Takoví okamžitě vycítí čistotu vztahu, která sama o sobě soudí jejich nitro, a začnou zběsile atakovat milující se. Oplzlé řeči, pohledy, narážky, ale hlavně neviditelný proud energetických ataků, vibrace v astrální a mentální úrovni jsou zaměřeny na zkalení čistého vztahu. Jen velmi silné individuality se dovedou ubránit, neboť temní útočí vždy na slabinu nebo komplex méněcennosti (vadu v 5. čakře jednoho z nich). Jak intenzivně hledají žárlivost! A běda, když ji najdou. Sílu a oporu jim poskytují lidé s velkou mentální energií reinkarnovaní velekněží dávných magických kultů - zejména přes sdělovací prostředky!!! Tyto démonické osobnosti jsou přitahovány k moci a "organizují" společenský život tak, aby pohlavní síla se vybíjela neužitečně pro duchovní rozvoj a živila tak beztělce, démony a obyvatele podsvětí.

V tichosti zbavují lidi duchovnosti a mění je v rozumná zvířata. Glorifikují "úspěšné" prostitutky, zvrhlíky, homosexuály. Kolik pozornosti věnují ve sdělovacích prostředcích ženám pozornosti skutečně hodným? Druzí pronikají do "vědy" o lásce sexuologii a do medicíny. Ti "poučují" ostatní tak, že jim vsugerovávají, že jejich neúspěch v lásce, který pociťují, je způsoben "technikou" sexuálního aktu. "Vědecky" jim vysvětlí, že stačí změnit způsob koitu, použít "pomocné" prostředky, nebo ještě lépe změnit partnera, a "úspěch" (tělesný orgasmus) se dostaví. Tak narostl počet falešných hledačů lásky, z nichž žádný ji nenajde, ale cestou se jim rozpouštějí zářivé obaly jejich duše.

Síly temnot před velkým obratem jsou tak mocné, že každý ještě v duchu živý člověk musí napnout všechnu sílu, aby nebyl stržen. Jako stálá pomoc nepřetržitě k němu proudí vyzařování ze Stvořitele. V poslední době ještě navíc nezasloužený proud pomoci z nebeské Matky, projevovaný sérií zjevení od Lurd, Fatiny až po Medžugorje, Turzovku, Litmanovou. Kromě toho působí také v Česku několik desítek tisíc čistých duchů, kteří bojují s temným o každého člověka.

K prohlédnutí prostředků a cílů skrytých satanistů je určena tato kniha. Má čtenáře upozornit, že proud pomoci není místní záležitostí, náhodnou senzací či osobní pozorností Matky boží k vizionářům, ale že stále proudí v každém místě ke každému člověku, jen si ho všimnout.

Nebezpečím pro lásku může být i sobectví a neznalost rodičů a příbuzných, kteří se opovažují zasahovat do vztahu dvou lidí v zájmu domnělého "dobra", tj. toho, co oni považují za dobré. Oni se cítí poučení "životem", ale podstatou tohoto poučení je rezignace na čistotu a pravou lásku a přizpůsobení se poměrům tohoto světa. Běda těm poučovatelům, kteří zničí čistou lásku! Zhřešili proti Duchu svatému a karmicky se zatížili. Zde platí: Co Bůh spojil (pravou lásku), člověk nerozlučuj!

 

Výňatek z knihy:

Pravého muže charakterizuje to, že celý život ve svobodě tvoří, vytvořené "obětuje" své ženě a dětem. Za to na konci svého života cítí živého Boha. Čím vášnivěji tvoří, tím méně má času na svou sebe-střednost, na svůj vzhled neboli "imidž m...etrosexuála", na mužský egoismus. Tento muž nedává dětem peníze, ale svůj čas. Workoholismus vytvořili muži, které tlačí svědomí, odmítají se zabývat důležitými myšlenkami a mají plytký duchovní rozměr. Svou pozornost obrací ven, na zdánlivě důležité věci. Takovým mužům se říká "konzumní brojler". Pracuje a pracuje. Nemá čas na lásku, na rodinu, na ženu ani na děti, nemá čas na své duchovní hodnoty a své ženě je zátěží.
 

 

Josef Staněk, Jana Brzobohatá
ukázka z knihy Láska muže a ženy z pohledu duševních a duchovních sil