Tři věci, které mi došly, zatímco mé letadlo padalo

24.09.2012 09:50

Video "Tři věci, které mi došly, zatímco mé letadlo padalo" jsem nedávno shlédla na TEDU a velmi ráda vám ho sdílím na moje stránečky.

Muž jménem Ric Elias poprvé veřejně vypráví svůj příběh.  Seděl v první řadě v letu číslo 1549, v letu, který nouzově přistál v řece Hudson v New Yorku v lednu roku 2009. Co se mu honilo hlavou, když se letadlo odsouzené k zániku řítilo k zemi? Neprozradím...podívejte se sami moji milí...jak Ric Elias našel obrovské štěstí ve svém neštěstí. Většina lidí ve svém životě neustále něco hledá, na něco čeká, něčeho se bojí a pak na konci cesty zjistí, že nebylo co hledat, nebylo na co čekat a nebylo čeho se bát..... Každý okamživ si ve svém životě tvoříme sami......tak jděte a tvořte.

M.

https://www.ted.com/talks/view/lang/cs//id/1130

PS: Moji milí, potřebujete záskat zpět pocit vnitřní svobody? Nabízím za symbolických 150,-Kč online program, který Vám pomůže lépe poznat sami sebe. V průběhu dvou týdnů můžete zkusit některé techniky, které jsou součástí TOP "CESTA JE CÍL". Jetliže se rozhodnete absolvovat dvouměsíční transformační online program, symbolický poplatek se automaticky odečítá z celkové ceny.

Právě TEĎ je ten správný čas na změnu. Změnou sebe, změníte své okolí.

https://www.zednickova.mypage.cz/rubriky/zdarma/transformacni-online-program

S láskou Margarita