Seznamte se s mužem, který se sám zbavil rakoviny a lékaři ho označili za blázna

06.05.2013 09:34
  • Kdybyste svému běžnému lékaři řekli, že se chcete vyhnout chemoterapii a raději si vyléčit rakovinu díky organickému životnímu stylu plnému šťáv a syrové stravy, mohl by vás nazvat „bláznem“. Mohlo by vám to však zachránit život.

Muž, který měl 3. stádium rakoviny tlustého střeva a jemuž dávali 60procentní šanci žít dalších 5 let s chemoterapií, se rozhodl upustit od chemoterapie a vsadit na přirozený životní styl.

Výsledek? Po devíti letech je tento muž nadmíru spokojen se svým životem.

 V 26 letech se Chris začal potýkat s noční můrou, s níž si nedokázal poradit. Po návštěvě onkologa zjistil, že je v 3. stádiu rakoviny tlustého střeva - která se rozšířila i mimo tlusté střevo. Kromě toho, že ve střevu nosil nádor o velikosti golfového míčku, který dá rostl, rakovina zachvátila i lymfatické uzliny. To vše zjistil dva týdny před vánocemi, které chtěl Chris strávit se svou rodinou.

Byl to okamžik, ve kterém většina běžných lékařů nutí pacienty k okamžitému a nákladnému zásahu a „alternativní“ způsoby léčby odsoudí jako zbytečné a nebezpečné. Chris zažil přesně tento scénář. Nejdříve se podvolil přání lékaře a rozhodl se absolvovat chirurgický zákrok.

Dali mu 60procentní šanci žít dalších 5 let životem, jenž by se dotýkal i jeho ženy a dětí. Je velmi zvláštní, že v podobných případech se chemoterapie většinou neaplikuje, nicméně Chrisův lékař na ní trval. V tu chvíli se Chris rozhodl jinak. Sám si prostudoval články o vývoji rakoviny a alternativních způsobech léčby a oznámil lékaři, že hodlá vyzkoušet přírodní léčbu. Vydal se na cestu, během níž je výživa a životní styl mnohem důležitější než lékařské zákroky, a zjistil, že výživa je jádrem v podstatě jakékoli choroby.

To však bylo prostě nepřijatelné pro Chrisova onkologa, který mu řekl, že po prvotním chirurgickém zákroku vlastně nezáleží na tom, co jí (a po zákroku mu dávali hamburgery sloppy joe). Doktor prohlásil, že Chris je blázen, a přírodní způsob léčby ohodnotil jako vtip. Dieta přece nehraje žádnou roli ve vašem zdraví, nebo snad ano?

Po devíti letech je Chris naživu a zdráv, žije se svou ženou a dvěma dcerami, a to vše díky důslednému životnímu stylu založenému na přírodní a syrové stravě. Jeho příběh viděly tisíce lidí na Youtube a nedávno se proslavil na GreenMedInfoTV. Chris napsal na svém blogu:

 

 

„Lidské tělo je moudře sestaveno tak, aby se samo léčilo, a dostává-li správné živiny a péči, dokáže to. Ať už vám lékaři řeknou cokoli, máte možnost volby. Vy máte moc změnit své zdraví. Když jsem to dokázal já, dokážete to taky!“

 

Překlad: Tomáš Piňos

Zdroj: naturalsociety.com