Rakovina není nemoc, ale přírodou řízené prodloužení života

07.03.2013 18:36

Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání. Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo.

Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny, obalovat je oslabenou super-kyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou, aby zabránilo jejich dalšímu šíření. S tímto důvtipným řešením obdrží majitel smlouvu na delší život.

My ovšem tomuto procesu říkáme choroba. Tělo vytvoří tumor proto,aby potlačilo a uklidilo jedy, které nemůže jinak vyloučit a prodloužilo si život na tak dlouho,jak jen je možné, poskytujíc svému majiteli dostatek času na k eliminaci interní toxicity.

Metastázy jsou poslední pokus těla ke své záchraně. Jestliže je tato interní toxicita úspěšně potlačena, tělo postupně bezpečně odstraní všechny nádory a navrátí se mu zdraví. Pokud tento proces není úspěšný, osud majitele těla je definitivně určen a umírá - ne na rakovinu,ale na extrémně jedovaté léčebné postupy,intenzivní emoční zhroucení, zoufalství a stres.
Zkuste své tělo z celého srdce co nejvíce milovat a co nejdříve začněte s detoxikací. ID.

Překyselení organismu (https://janoch.borec.cz)

 

Ideální pH lidské krve se pohybuje v rozmezí od 7,35 - 7,4 !!

 

Víte jaké pH máte Vy ? JAKÉ NEMOCI A PROBLÉMY MOHOU BÝT ZPŮSOBENY PŘEKYSELENÍM ???

 

Např. : dna, cukrovka, vysoký krevní tlak, nemoci jater, ledvin a žlučníku, tvorba močových a ledvinových kamenů, kornatění tepen, zácpy, astma, plísně, rakovina, osteoporóza, vysoký cholesterol, křečové žíly, celulitida, hemoroidy, infarkt, zubní kazy, ekzémy, potivé nohy, obezita, nespavost, vypadávání vlasů, studené končetiny, revma, artróza, ...

 

Výtažek z knihy "Diagnostika v praxi" (M. Černoch) : Všichni jsme se dostali do doby, která nám nepřináší jen pozitivní změny. Máme daleko lepší spotřební elektroniku atd. Kam se však poděla kvalitní strava ?
Na vysoké škole zemědělské v Maďarském městě Godollo v letech 1996-2000 testovali kvalitu potravin a plodin na obsah živin( vitamínů a minerálů). Podobný test dělali v roce 1965 a tak jako výchozí stanovili rok 1965 a potraviny s obsahem 100%.


Výsledky jsou alarmující. Dnes tedy nemůžeme říct :

"Naši rodiče na tom taky vyrostli, tak co ..." Žijeme v jiné době a tato doba nese i tyto výsledky. Například obsah minerálů klesl u pšenice o 50%, u ječmene o více než 63% a u kukuřice až o 82%. Jak potom nemáme být překyselení ?! Ještě hůře však dopadly testy na obsah vitamínů. U hrášku klesl obsah vitamínů o více než 54%, u mléka o alarmujících 95%, u kapusty a alarmujících 95% a u mrkve o 40%. Jenže ouha, tady ještě nekončíme.

V Nizozemsku provedené výzkumy úbytku vitaminů v plodinách za posledních 5 let jsou u mrkve 95%. Již nebudu pokračovat ve vyčíslování faktů, snad tedy chápeme, proč je překyselení takový problém. Bez dostatku zásaditých látek nemáme šanci !!!

 

a) ZÁSADITÁ SMĚS PROTI PŘEKYSELENÍ ORGANISMU

Natrium phosphoricum........10g
Kalium bicarbonicum...........10g
Calcium carbonicum..........100g
Natrium bicarbonicum......... 80g
Magnesium carbonicum.......50g

Plnou kávovou lžičku směsi rozmíchejte ve velké sklenici vody a pijte ji jednou až dvakrát denně tak dlouho, dokud se ranní moč nestabilizuje na ph 7 jednotek.

Směs si můžete objednat v lékárně, ne však v každé Vám to namíchají, neboť jednotlivé látky se dodávají do lékáren ve velkých baleních a oni by zbytek neupotřebili.

 

B) SODA S JAVOROVÝM SIRUPEM

(Recept pochází od Jima Kelmunema, důchodce z Asheville v Severní Karolině, který podal směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinu v konečném stadiu, z toho asi 185 pak žilo ještě 15 a více let a téměř polovina se rakovina úplně zbavila)

 

Princip fungování této směsi :

 

  • při přípravě směsi se zahřátím na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu
  • takto upravená směs pak po požití může zamířit přímo k rakovinným buňkám, které cukry milují a vyhledávají
  • tím, že je ve směsi na cukry navázána silně zásaditá sodíková sloučenina – je to pro rakovinné buňky časovaná bomba, jelikož kyselé rakovinné buňky absorbují s cukrem i silně zásaditou sodu, což je nemilosrdně zničí

 

Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny.

Vedlejší účinky tato přirozená terapie nemá, pouze je třeba dbát na zvýšený příjem tekutin, aby se z těla vyloučil přebytek soli a uvolněné patogeny.

Pozor! „Soda na pečení – bikarbonát sodný“ není totéž jako „prášek na pečení“, který obsahuje hliník! Po zahřátí a promíchání musíte získat konzistentní směs. Pokud na dně nádoby zůstane bílý prášek, neprodali vám čistý bikarbonát sodný – NaHCO3 – ale jakousi směs.

 

Recept: Javorový sirup a jedlá soda

Tři díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody (soda bicarbona) smísit (např. 18 lžiček sirupu a 6 lžiček sody ) a promíchat, poté dát v kastrůlku na sporák a zahřívat 5 minut nepříliš silně, dotud, dokud směs mírně nezhoustne.

 

Užívání :

  • Na počátku může být užíváno častěji, např.3x denně jedna čajová lžička.
  • Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně,dlouhodobě. Může být rozpuštěna ve vodě nebo třeba namazána na chléb.

 

Javorový sirup může být případně dočasně nahrazen medem.

Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech s výjimkou malého množství ovoce.

**************

Je třeba připomenout, že značný vliv na celý tělesný metabolizmus má už i soda rozpuštěná
ve vodě. Po požití dojde k okamžitému posunu úrovně pH do zásadité oblasti. Sodu lze brát
v průběhu celého dne v dávkách odpovídajících polovině čajové lžičky, ačkoli při dlouhodobém užívání jsou nižší dávky bezpečnější.

Lidé trpící rakovinou by ovšem zpočátku měli brát časté silné dávky, aby rychle dosáhli výrazného posunu v úrovni pH, protože menší změny pH naopak mohou růst rakoviny dokonce povzbudit.
(WM MAGAZÍN 80 2686)


Selský rozum říká, že pokud trpím rakovinou nebo kandidou, musím se vyhýbat cukru (glukóze). Je to jako u pilotů, kteří vědí, že chtějí-li se dostat ze střemhlavého letu, musí přitáhnout knipl. Funguje to, ale jen do okamžiku než přesáhnete rychlost zvuku, poté už tahání za knipl nepomůže. Musíte jej naopak potlačit od sebe, čili udělat něco, v čem se vám urputně snaží bránit všechny instinkty. Při pokusech o překonání rychlosti zvuku kvůli tomu řada lidí zemřela, až nakonec Chuck Yeager udělal „úplný nesmysl“. Když se ocitl v nouzi
potlačil knipl dopředu – a stal se prvním, kdo to dokázal a přežil.


Léčba sodou a javorovým sirupem spočívá na poskytnutí přírodní chemoterapie způsobem, který efektivně zabíjí rakovinné buňky bez léčivy vyvolaných vedlejších účinků. Ve skutečnosti toto nebezpečí fakticky redukuje na nulu. Ačkoli jde o velmi levnou léčbu, nedomnívejte se, že je neúčinná. Léčba sodou a javorovým sirupem je natolik významná, že by s ní měl být obeznámen každý rakovinový pacient. Navíc ji lze dobře kombinovat
s dalšími bezpečnými a efektivními přírodními léčbami.


Tento způsob léčení rakoviny je v principu podobný inzulínové ochranné terapii (IPT). Ta sestává z podávání dávek inzulínu, které urychlí nedostatek krevního cukru u pacienta na 50 mg/dl. Když normální člověk požije cukr, úroveň inzulínu se zvýší, což zajistí aby se cukr dostal do buněk.

V rámci IPT je uměle vstřikován inzulín proto, aby se tělo zbavilo cukru. Když pak je krevní cukr na nejnižší možné úrovni, podávají se menší dávky chemických drog než obvykle. Při takto nízké hladině cukru jsou receptory údajně citlivější a přijímají medikaci rychleji a ve větším množství.


Léčba sodou a javorovým sirupem funguje na úplně opačném principu. Dr. Tullio Simoncini vysvětluje, že rakovinové buňky přímo hltají cukr, v němž jim pošleme bikarbonát
jako trojského koně. Buňky před rozdělením akumulují, mimo jiné, i cukr. Tento cukr ovšem růstu rakovinných kolonií neposlouží, protože jedlá soda prudce zvýší jejich pH, a to buňky zabije dříve, než se mají možnost rozdělit. Místo nepřirozené manipulace hladiny inzulínu, za účelem násilného sražení krevního cukru a injekcí chemických toxinů, prostě jen smísíme cukr s jedlou sodou a pošleme rakovinovým buňkám, které tento dárek milují.
Ale ne dlouho!

Léčba kombinací 100% javorového sirupu a jedlé sody byla poprvé zmíněna na stránkách Cancer Tutor. Když se obojí smísí a zahřeje, sirup a soda se spojí. Javorový sirup je pak stahován rakovinovými buňkami (které spotřebují 15 krát více glukózy, než normální buňky). Jedlá soda vnesená do buněk glukózou je ovšem vysoce alkalická, a to způsobí rychlou změnupH buněk a jejich následný úhyn.


************************

„Na celé boží Zemi neexistuje nádor, který by se nedal vyhladit trochou sody a javorového
sirupu.“ Toto úžasné tvrzení pochází u úst kontroverzního lidového léčitele Jima Kelmuna.
Tvrdí, že tento jednoduchý podomácku připravený přípravek může zastavit nebo zvrátit růst
smrtícího nádoru. Jeho pacienti na to přísahají a říkají o něm, že je kouzelník. „Mne Dr. Jim
vyléčil z rakoviny plic,“ říká farmář Ian Roadhouse.


„Doktoři v nemocnici mi řekli, že jsem ztracen a zbývá mi méně než šest měsíců. Ale
tenhle léčitel mi dal svou směs a za pár měsíců bylo po rakovině. Nenašli ji už ani pod rentgenem.


Jim svou léčbu objevil náhodou v polovině minulého století. V jeho rodině řádila rakovina
prsu. Měl pět sester, z nichž čtyři na ni zemřely. Se zbývající začali pátrat v čem je rozdíl.
Postupně dospěl k názoru, že musí jít o nějaký rozdíl v jídelníčku. Pak přišli na to, že
ráda mlsá javorový sirup s trochou jedlé sody.


Jim Kelmun tehdy poprvé namíchal směs, kterou pak postupně podal více než 200 pacientům, které poslali domů umřít s terminální fází rakoviny. Podle jeho tvrzení pak z těchto „beznadějných případů“ 185 žilo ještě nejméně 15 let, a téměř polovina se úplně uzdravila.

V kombinaci s jinými bezpečnými a efektivními léčbami, jako transdermální magnéziovou terapií, jódem, vitamínem C, probiotiky a věcmi, jako je časté opalování, čistou vodou a směsí zemin, lze očekávat, že poměr vyléčených bude ještě lepší.


Je velmi důležité nepoužívat jedlou sodu, do které byl přidán hliník. Mnohé firmy jej přidávají, i když to není uvedeno na obalu. Kupujte jen chemicky čistou jedlou sodu anebo produkt, na němž je výslovně uvedeno, že neobsahuje hliník a další chemikálie. Soda bikarbona dopravená do rakovinové tkáně glukózou, je bezpečný, mimořádně levný a nezadržitelně efektivní prostředek.

Tato chemikálie působí na rakovinové buňky jako kyanid, protože vyvolá alkalickou šokovou vlnu umožňující, aby se do buněk dostalo mnohem více kyslíku, než mohou snést. Rakovinové buňky potřebují kyselé prostředí a nemohou přežít za přítomnosti vyšší hladiny kyslíku.


Už dřívější studie prokázaly, že manipulace pH nádoru bikarbonátu zvyšuje účinek některých chemoterapií.


„Hydrogenuhličitan sodný může být při terapii podáván orálně, ve formě aerosolu, intravenózně nebo přímo k nádoru katétrem,“ říká italský onkolog dr. Tullio Simoncini. „Orálně, intravenózně nebo prostřednictvím aerosolu podávaná bikarbona nemůže dosáhnout pozitivních účinků u všech nádorů.

 

Nefunguje to například u závažných mozkových nebo kostních nádorů.“


Javorový sirup zjevně umožňuje a zvyšuje průnik sody do všech částí těla, dokonce i tam kam
se ostatní prostředky dostanou jen obtížně nebo vůbec. Patří k nim centrální nervový systém (CNS) chráněný mozko-krevní bariérou, klouby, zapouzdřené nádory a pravděpodobně i oči.

 

K zvýšení prostupnosti buněčných membrán a zlepšené absorpci drog nádorovými buňkami se používá IPT. Javorový sirup dokáže totéž, ale navíc dostane sodu i za mozko-krevní a jakoukoli další biologickou bariéru v těle, protože cukr (glukózu) potřebují bez rozdílu všechny tělesné buňky. IPT má umožnit podávání protirakovinových drog v menších dávkách, které tolik neohrožujících normální buňky, zatímco v rakovinových buňkách vytvoří smrtelně toxickou koncentrace.

 

Jak IPT tak léčba sodou a javorovým sirupem „zneužívají“ mechanizmu dravého
růstu rakovinových buněk.
(WM MAGAZÍN 80 2688)
 

Jim neměl kontakt s Dr. Simoncinim a netušil, že Simoncini je jediný onkolog na světě, který by jeho kombinaci cukru se sodou podpořil. Dr. Simoncini pacienty užívající jeho léčebné přípravky vždy vedl k dramatickému zvýšení požívání cukru, ale nikdy ho nenapadlo smísit obě složky za tepla dohromady. Jeho léčba přitom závisí na intervencích, při nichž se za pomoci rentgenologa vkládají katétry zavádějící sodu co nejblíže k zasažené oblasti či na lékařích ochotných provádět nákladnou intravenózní léčbu.

 

Objev Jima Kelmuna staví sodu na třetí příčku, hned za jód a chlorid hořečnatý.
Tuto příčku nakrátko okupoval konopný olej obsahující THC. Velká výhoda, kterou léčba javorovým sirupem a sodou proti konopnému oleji má, spočívá v tom, že obě složky jsou legální a snadno dostupné. Tyto látky, s přidáním vhodných nutričních látek a enzymů, nabízejí téměř jisté vítězství nad rakovinou. Budete-li používat tento recept, bude ze známých důvodů bezpečnější netvrdit, že léčíte a dokážete vyléčit rakovinu.

 

Raději tuto terapii prosazujte v rámci koncepce léčení infekčních aspektů rakoviny ve spojitosti s oslabeným imunitním systémem, například plísňových a kvasinkových kolonií a mykobaktérií, které jsou příčinou TBC.
 

 

Dr. Simoncini říká: „V některých případech je agresivita plísní tak veliká, že k utažení
sevření, dostižení a velmi rychlému usmrcení oběti, bez ohledu na její zoufalé snahy, stačí pouhé tři buněčné prstence tvořené třemi jednotkami. Plísně, které jsou nejsilnějšími a nejorganizovanějšími známými mikroorganizmy, se jeví jako mimořádně logičtí kandidáti příčiny šíření neoplazmy.“
 

„Terapie sodou bikarbonou je extrémně širokospektrální, neškodná, rychlá a efektivní.
Mělo by se začínat podáváním silných dávek a pokračovat bez přerušení nejméně 7 – 8 dní. Podle zkušenosti se začne hmota o velikosti 2 – 4 centimetrů třetího až čtvrtého dne nepřetržitě smršťovat, a čtvrtého či pátého dne už kolabuje,“ říká dr. Simoncini.
 

Pro využití jedlé sody existuje mnoho způsobů. Je to lék stejně univerzální, jako jód a chlorid hořečnatý. Zvýšení pH napomáhá schopnosti imunitního systému hubit bakterie, píše se v závěru studie v Royal Free Hospital a na Schoul of Medicine v Londýně. Viry a bakterie vyskytující se při bronchitidě a nachlazení, potřebují kyselé prostředí. K boji s infekcemi dýchacích cest a utlumení symptomů, jako je rýma a bolesti v krku, zcela jistě pomůže požívání zásadotvorné směsi sestávající ze sody bikarbony a bikarbonátu draslíku.
 

Další recept obsahuje ¼ čajové lžičky jablečného octa a ¼ čajové lžičky jedlé sody dva či vícekrát denně. Pomůže i citron či limetka a jedlá soda. Možná, že lidé v částech světa, kde není k dostání javorový sirup by mohli použít med, ale to je patrně možnost, kterou je ještě třeba vyzkoušet.


Podle internetových zdrojů:
https://www.imva.info
https://www.magnesiumforlife.com
https://www.winningcancer.com/