Meditace HOJNOST

01.04.2012 16:18

Představte si sami sebe v krásném prostředí uprostřed přírody...na louce, u zurčícího potoka...na bělostné pláží... Představujte si chvíli všechny ty báječné detaily a sami sebe, jak jste naplněni prožitky a vděčností. Po chvíli se můžete přesunout na úplně jiné místo...na pole s obilím, k jezeru, řece nebo rybníku plném ryb...postupujte dál a navštivce krásné hory, údolí, lesy i pláně...to vše je vám k dispozici.

Představte si, že nastupujete do člunu a proplouváe svěžím tropickým rájem se vzácným ovocem na stromech a dostáváte se do místa, kde na břehu stojí veliký hrad, vesnice, stavení...všude plno lidí, hraje muzika, lidé tančí, stoly jsou plné výborného jídla a pití a vy si berete, na co máte chuť...to vše je pro vás. Místní lidé vás vedou na místo, kde jsou sudy, truhlice, mísy a nádoby plné drahokamů, zlata, šperků, zlatých mincí i papírových peněz, krásných šatů, vzácného hedvábí... to vše si můžete vzít, je toho dost pro všechny - i PRO VÁS.

Nabíráte si z těchto pokladnic, chutnáte jídla i pití a odcházíte s pocitem, že pro všechny je stále všeho dost a i vy máte všeho větší množství než jste si kdy přáli. Kdykoliv se sem můžete vrátit, stále budete mít přístup otevřený.

Putujete celým světem a všude se vám nabízí spoustu darů přírody a každý s kým se potkáváte prožívá stejný blahobyt, jako vy. Prožijte tuto představu co nejreálněji. Využijte všechny své smysly...zkuste vidět, cítit, slyšet, vnímat...

S tímto vědomím se vraťte zpět ...

Afirmace na každý den:

Vesmír je plný bohatství a pro všechny je všeho víc než dost.

Blahobyt je můj pravý stav bytí. Jsem ochotný ho plně přijmout

Vesmír je nevyčerpatelným zdrojem uspokojení všech mých potřeb

Zasloužím si úspěch a štěstí. Čím víc jsem úspěšnější, tím více se dělím s ostatními.

Přijímám veškeré potěšení a bohatství, které mi život nabízí.

Finančního úspěchu se mi dostává snadno a samozřejmě.

Nekonečná hojnost štědře proudí do mého života.

https://kapkarosy.webnode.cz/news/meditace-hojnost/