!Léčba rakoviny - přírodní chemoterapie!

07.03.2013 18:31

!Léčba rakoviny - přírodní chemoterapie!

3 díly javorového sirupu nalijete do kastrolku a vložíte do vodní lázně (větší kastrol s vodou) a zahříváte tak, aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C. Do horkého sirupu pak vmícháte 1 díl čisté jedlé sody bez jakýchkoli chemických přídavků. Pozor, směs prudce vypění. Míchejte až se soda v sirupu rozpustí.

 
Při nádorovém onemocnění užívejte první tři dny 5x denně 1 lžičku směsi a další týden pak 3x denně po jedné lžičce. Tato dávka obvykle vystačí k absolutnímu vymizení nádoru. Je možné užívat i preventivně.

Tato léčba je založena na tom, že rakovinové buňky milují cukr, který do sebe vtahují. Javorový sirup obsahuje čistou glukózu, takže tuhle podmínku dokonale splňuje. Tak se látka dostane přesně do centra nádoru. Jedlá soda pak dokáže díky obrovskému obsahu kyslíku rakovinový nádor doslova rozbít zevnitř. A to už během prvních tří dnů. Dochází tak k naprosté likvidaci nádoru v jakémkoli stádiu, tedy i v konečné fázi rakoviny.

Tento recept jsem měla možnost ověřit osobně a mohu jej vřele doporučit jako skutečně funkční.
Kateřina




Lze rakovinu vyléčit práškem do pečiva a javorovým sirupem?
Očividně ano. Tato informace probleskla novinovými titulky, ale stejně tak rychle byla potlačena. Léčba popularizovaná Jimem Kelmunem, důchodcem žijícím v Asheville v Severní Karolíně, znamená skutečný průlom. Říká: „Podal jsem tu směs více než 200 pacientům, u nichž diagnostikovali rakovinou v konečném stádiu. Z toho 185 lidí pak kupodivu žilo ještě 15 a více let – a téměř polovina se rakoviny úplně zbavila.“
Vypadá to jednoduché až k pláči, ale tato prostá léčba zažívací sodou a javorovým sirupem je nesmírně účinná přírodní chemoterapie, která velmi efektivně hubí rakovinné buňky. Přitom zcela postrádá brutální vedlejší účinky provázející většinu nesrovnatelně méně efektivních „standardních“ chemoterapeutických metod. Za tepla vytvořená směs chemicky čisté jedlé sody (hydrogenuhličitan sodný; NaHCO3) a javorového sirupu je velmi efektivní prostředek proti všem druhům rakoviny. Ohřátím se na sebe pevně navážou molekuly sody a javorového sirupu, a takto vybavená glukóza může zamířit k rakovinovým buňkám. Rakovinové buňky prostě milují cukr, který přímo nezřízeně hltají. V tomto případě je ale na molekuly cukru navázaná silně zásaditá sodíková sloučenina! Kyselé rakovinové buňky absorbují s cukrem i sodu, a to je jejich zkáza...
Recept: Javorový sirup a jedlá soda
3 díly javorového sirupu a jeden díl jedlé sody ( soda bicarbona ) smísit ( např. 15 lžiček sirupu a pět lžiček sody ) a promíchat,dát poté v kastrůlku na sporák,zahřívat 5 minut nepříliš silně aby teplota sirupu nepřesáhla 40°C ,dokud směs poněkud nezahoustne.Na počátku může být užíváno častěji,např.3x denně jedna čajová lžička.Jinak stačí brát 1 čajovou lžičku 1x denně,dlouhodobě.Může být rozpuštěna ve vodě nebo třeba namazána na chléb.Javorový sirup může být případně dočasně nahrazen medem.Obecně platí: nejíst jinak žádný cukr v nápojích ani v pokrmech,s výjimkou trošky ovoce.Tato léčba je založena na tom, že rakovinové buňky milují cukr, který do sebe vtahují. Javorový sirup obsahuje čistou glukózu, takže tuhle podmínku dokonale splňuje. Tak se látka dostane přesně do centra nádoru. Jedlá soda pak dokáže díky obrovskému obsahu kyslíku rakovinový nádor doslova rozbít zevnitř. A to už během prvních tří dnů. Dochází tak k naprosté likvidaci nádoru v jakémkoli stádiu, tedy i v konečné fázi rakoviny.

Rakovina není nemoc,ale přírodou řízené prodloužení života. Rakovina není nic víc než poslední projev extrémního překyselení organismu a toxicity tělesných tekutin a tkání.Za těchto podmínek a při dysfunkci imunitního systému by tělo předčasně zemřelo.Proto na svou ochranu moudře začne shromažďovat vnitřní toxiny,obalovat je oslabenou super-kyselou tkání a zapouzdří je pod nepropustnou ochrannou vrstvou.,aby zabránilo jejich dalšímu šíření.S tímto důvtipným řešením obdrží majitel smlouvu na delší život.My ovšem tomuto procesu říkáme choroba.Tělo vytvoří tumor proto,aby potlačilo a uklidilo jedy,které nemůže jinak vyloučit a prodloužilo si život na tak dlouho,jak jen je možné,poskytujíc svému majiteli dostatek času na k eliminaci interní toxicity.Metastázy jsou poslední pokus těla ke své záchraně.Jestliže je tato interní toxicita úspěšně potlačena ,tělo postupně bezpečně odstraní všechny nádory a navrátí se mu zdraví.Pokud tento proces není úspěšný,osud majitele těla je definitivně určen a umírá- ne na rakovinu,ale na extrémně jedovaté léčebné postupy,intenzivní emoční zhroucení,zoufalství a stres.
Zkuste své tělo z celého srdce co nejvíce milovat a co nejdříve začněte s detoxikací.


Článek k tématu:
Konec zhoubné rakoviny ! Určeno pro všechny pacienty.

Dobrý den všem,
Jsem přesvědčen, že člověk by měl znát své tělo a způsob jak se o něho zodpovědně starat a jak jej i účinně ochraňovat.

Poté co můj blízký příbuzný byl operován s rakovinou tl. střeva jsem začal intenzivně pátrat po způsobu léčby této zhoubné choroby, která by bezpečně a jistě zahubila tento nevítaný organismus v lidském těle. Náhodou jsem objevil naprosto fantastickou možnost rychlé a zcela bezbolestné léčby rakoviny všech druhů a to jednoduchou a dostupnou cestou pro všechny pacienty.

Italský doktor onkolog Dr. Simoncini (www.curenaturalicancro.com) s úspěchem již řadu let používá pro úplné vyléčení pacientů a tedy zahubení rakoviny v lidském těle jedlou sodu (soda bicarbona), která již po několika dnech či týdnech užívání prokazatelně bezezbytku umoří a zcela zahubí veškeré rakovinové nádory v lidském těle. Je to dáno faktem, že rakovina - jinak pandemická houba či plíseň rodu Candida, obecně miluje kyselé prostředí a v něm také prosperuje a hojně bují, naopak zásadité prostředí jí moří a ničí. Doktor Simoncini jednoznačně označil rakovinu za parazitickou houbu, která nejprve kolonizuje hostitelský organizmus oslabením jeho imunity dále se vyvíjí a vytváří v těle nádory (thumory). Všechny nádory a nálezy rakoviny v těle mají bílou barvu, tedy nikoliv barvu tělesné tekutiny-krve jako ostatní přirozené lidské tkáně. Jedná se tedy o parazitickou houbu nejobecněji rodu Candida albicans, které svědčí především kyselé prostředí a její progrese a přežití může být jednoduše úplně potlačeno zásaditou látkou v těle, tak, že pacienta s rakovinou dostaneme do zásaditého pH stavu jeho tělesné konstituce. A právě soda bicarbona s rakovinou takto zatočit dokáže, jsou doloženy a vědecky prokázány mnohé případy vyléčení a je možné je shlédnout na YouTube, tedy příklady „zázračného“ úplného vyléčení těžkých rakovinových nádorů po pouhém užívání obyčejné jedlé sody – a to dvou až tří nápojů denně po jedné až dvou lžičkách sody s vodou a lžičkou melasy, vyléčení z rakoviny proběhlo za pouhých několik dní !!! (Viz internet odkaz níže).

Mimo jiné dalším velkým bojovníkem proti rakovině je vědeckými výzkumy prokázaný účinek vitamínu B17, který se nachází například v jadérkách jablek nebo v pšeničných travách, viz odkaz níže.

Proto máte-li v okolí někoho s tímto postižením a s prokázanou diagnózou

rakovinového nádoru jakéhokoliv stupně a jakkoliv beznadějného rozsahu, neváhejte v zájmu jeho vyléčení a záchrany jeho života použít tento účinný prostředek, nejlépe samozřejmě pod lékařským dohledem, na zahubení rakoviny v těle a tak úplné záchrany nemocného a to bez chemoterapie či ozařování nebo i chirurgického zákroku !!!

Rád bych, aby zde bylo chápáno, že tento článek není prvotně a v ničem zaměřen proti moderní vědě a jejím technickým metodám léčby rakoviny, nicméně pravdou zůstává, že současná medicinální praxe nechce příliš naslouchat zjevným důkazům o této jednoduché a velmi účinné léčbě rakoviny pomocí jedlé sody, jako by pod rouškou omámení ze své technologické dovednosti nebo snad z obav z chování velkých farmaceutických oligarchií ?!! Ať je tomu jak koliv, jde zde především o naše zdraví a né o prestiž či kariéru nebo případně o honosné výnosy lékárenských společností a my se tak tedy můžeme svobodně podílet na prostém zázraku svého vyléčení. Vždyť právo na informaci o léku a na léčbu, která uzdravuje má každý z nás bez vyjímky a neměla by tato skutečnost být nikomu zamlčena.

Přeposílám tedy všem níže odkazy na důkazy a videa a na internetové stránky, které pojednávají o tomto způsobu léčby rakoviny a současně prosím a žádám všechny lidi, kteří mají v sobě čest a úctu k životu, aby zaslali a rozšířili tyto životně důležité informace co nejvíce lidem a známým tak, aby bolest, pláč a beznaděj mohly konečně ustoupit z lidských životů a zase jednou mohla zářit lidská naděje, radost a prosté štěstí.

S přáním brzkého vyléčení a všeho dobrého
Ondřej L. / v případě vašich dotazů pište na: garamiel@seznam.cz
v Praze dne 14.11.2011

"Věnováno všem těm, kteří onemocněli touto smrtící chorobou".

Odkazy na internetové stránky:

▪ TV beseda s doktorem T.Simoncinim, kde hovoří o povaze rakovinového nádoru a jeho bujení a současně o jeho léčbě:

Cancer and sodium bicarbonate – Dr.T.Simoncini -

https://www.youtube.com/watch?v=Q1uC3ZNwTxI&feature=related


www.curenaturalicancro.com



https://www.curenaturalicancro.com/video-simoncini.html



▪ a jeho kniha: Cancer is a fungus (Rakovina je houba)
www.cancerisafungus.com/cancer- therapy-prologue/
Dr.T.Simoncini



https://www.curenaturalicancro.com/my-book-cancer-is-a-fungus.html


▪ Video: Rakovina – zakázané léky -

https://www.curenaturalicancro.com/video-fungal-hypothesis-1.html


▪ Candida rakovina a NaHCO3. Souhrn léčby hydrogenuhličitanem sodným -

https://www.curenaturalicancro.com/summary-whole-therapy.html



▪ Every cancer can be cured in weeks / Každá rakovina může být vyléčena během jednoho týdne -

www.youtube.com/watch?v=4Ed7WmIEJYU&feature=related

▪ Muž, který se vyléčil z rakoviny prostaty IV. stupně za několik dní

užíváním jedlé sody: BAKING SODA Kills CANCER,2of2 Matches NC Dr 30years ago.Cured his CANCER 5 days -

www.youtube.com/watch?v=Grtrm8tk4d4&feature=relatedelated



▪ kniha z r.2011 pojednávající o vlivu a vlastnostech vitamínu B17: Svět bez rakoviny - Příběh vitaminu B17. -

https://www.dobre-knihy.cz/ucebnice/medicina-a-zdravotnictvi/svet-bez-rakoviny-pribeh-vitaminu-b17.html

▪ Strava v boji s rakovinou:

Top Ten Cancer Fighting Foods. -

https://www.youtube.com/watch?v=8ZIAcc1FNlA&feature=related

Top Cancer Fighting Super Foods! https://www.youtube.com/watch?v=7eYOmhc8oQU&feature=related