Očista ledvin

03.03.2014 18:48

LEDVINY

Ledviny nás zbavují odpadních látek a toxinů, filtrují krev a řídí minerální hospodářství. Při dnešním moderním stylu života jsou ledviny značně zatěžovány. Důsledky špatného životního stylu však můžeme poznat až za několik let či desetiletí. Očista ledvin je dvojnásobně doporučována při léčbě atopického ekzému. Při očistě je potřeba dávat si pozor na ledvinové kameny a písek - mohou způsobit nepříjemné bolesti.

Příznaky signalizující ledvinové potíže

Ženské potíže včetně poruch menstrulace, impotence, záněty prostaty, časté močení, řídnutí kostí, kožní choroby, vysoký krevní tlak, pískání v uších, tmavé kruhy pod očima, časté angíny, otoky a bolesti kolen a kotníků, bolesti páteře, lámavé kosti, zánět sedacího a mezižeberního nervu, viklání zubů, odhalování krčků, zhoršená kvalita nehtů a vlasů

 OČISTA LEDVIN POMOCÍ PETRŽELE

petrzel.jpg

Kupte si jednu kytičku petržele, důkladně ji omyjte a potom ji pořežte na malé kousky. Rozsekanou petrželku hoďte do hrnce, zalejte čistou vodou, povařte 10min a pak nechejte vychladnout.  Nakonec vývar přefiltrujete, nalejete do čistých lahví a vložíte do ledničky.

Denně vypijete jeden pohár

 

 

VELMI  ÚČINNÁ  TÝDENNÍ  OČISTA  LEDVIN - DOBA MELOUNŮ

meloun_0.jpgŠťáva z melounu obsahuje kyseliny, které dokážou účinně působit na ledvinové kameny. Po dobu jednoho týdne konzumujete pouze melouny. 

Před přípravou musíte meloun velmi důkladně omýt (nejlépe v MMS). Připravte se na to, že ledviny jedou na plné obrátky a budete často potřebovat na toaletu. Pokud budete jíst meloun do pozdních hodin, budete na toaletu běhat i v noci. Proto doporučuji poslední porci kolem 18 max 19h. Tuto metodu je vhodné za 14 dní zopakovat. 

Meloun velmi důkladně pročistí ledviny... Kdo běžně po celý rok nedodržuje pitný režim a tím má ledviny více zanešené, může se mu stát, že pročišťováním ledvin se natolik odvodní, že může dostat noční svalové křeče. Těmto lidem doporučuji přidat popíjení vody, ostatním by měla melounová šťáva plně postačit jako celodenní pitný režim

JEDNODENNÍ VELMI ÚČINNÁ OČISTA LEDVIN - MELOUN

Zakoupíte 2 velké melouny. Vydlabete červenou dužinu do misky. Slupky zbavíte tvrdé zelené kůry a vylisujete z nich šťávu. Pak se naložíte do vany s horkou vodou, jíte dužinu a zapíjíte ji vylisovanou šťávou. Vše je nutné velmi rychle, aby se docílilo kontinuálního močení.

Zdroj: https://www.energiregenera.cz